Kies voor onze in-house dienstverlening en oplossingen

Samen coachen en begeleiden we jou en je onderneming in vertrouwen naar de gestelde doelen.
Ga van start met een audit of screening van je bedrijf. Een informatiesessie die zal bijdragen aan het samenstellen van je actieplan waarop je dan alleen of samen met ons en onze partners kan verder bouwen.

Ondernemen doe je niet alleen. De coach en begeleider ondersteunen jou, geven jou adviezen vanuit hun eigen kennis- en expertiseveld en kunnen met jou sparren over toekomstige beslissingen die jij als ondernemer moet nemen. Samen bereik je meer. Het is essentieel om te groeien. Daarom is deze begeleiding interessant voor...

Binnen onze eigen, inhouse ondernemerscoachingstrajecten ga jij allereerst aan de slag met de basis: jezelf bevragen, wil ben jij als ondernemer, een waar wil jij naartoe met je idee, je plan of product? Welk statuut ga je nemen? Beschik je over alle juiste informatie die je wil gebruiken voor je businessplan? Welke subsidies wens je aan te vragen?

We gaan je persoonlijke en zakelijke doelstellingen duidelijk stellen en helpen deze te realiseren.

WAAROM KIES JE VOOR COACHING EN BEGELEIDING VIA HET FINANCIEEL HUIS?

Audit & plan

Analyseren en een plan maken doen we samen.

Financieel

Samen zoeken we naar de beste weg.

Marketing

We helpen je met je marketing, maar vergeten ook je personal branding niet.

Netwerk

Ons netwerk krijg je er gratis bij.

Volgende diensten bieden wij aan

in samenwerking met onze hiertoe erkende partners.

Ondernemerscoaching

Ondernemerscoaching is geschikt voor ondernemers die willen weten wat ze moeten doen om succesvol te ondernemen en hoe ze de slaagkans van hun onderneming kunnen vergroten. Kortom, ondernemers die:

  • Structuur aanbrengen in hun bedrijf en processen optimaliseren;
  • Kiezen voor (omzet)groei en de ontwikkeling van hun bedrijf;
  • Proactief en doortastend willen ondernemen;
  • Hun gedrag en hun vaardigheden willen ontwikkelen, om hun doelen te behalen en resultaten te boeken;
  • Hun bedrijf verkoopklaar willen maken en willen zorgdragen voor een goede overdracht;
  • Een bedrijf willen overnemen.

Kapitaaloplossingen

Je wil je project realiseren maar hebt onvoldoende geld of middelen om dit alleen rond te krijgen. Misschien heb je een bepaald kapitaal nodig dat te groot is om te vragen aan vrienden, familie of kennissen? Via ons netwerk profiteer je van een bredere kijk op jouw project en maak je samen met ons een plan op om je doel te behalen. Wij zijn verbonden met de beste crowdfunding en -lending aanbieders maar ook premium investeerders en venture capitalists.

Financial Well-Being Oplossingen

Voor meer informatie ga naar www.financialwellbeingacademy.be of neem direct een kijkje op de Online Academy voor meer informatie over “De weg naar Financial Wellness”, het traject dat we aanbieden om ondernemers financieel zelfzeker te maken.

Marketingondersteuning

Kijk even op onze website: www.commar.be wat we kunnen doen of neem even contact op met ons.

Matchmaking

Samen vinden we voor jou de juiste partner, human capital, investeerder, je eerste of je volgende klant…

We weten voor iedere ondernemer en ieder project de juiste mensen te vinden. Human Capital Funding is ons ding. Samen met onze partners werken we jouw missie uit.

Kies voor een vliegende start of doorstart van jou als ondernemer en je bedrijf of organisatie door aan de slag te gaan met de ondersteuning van experten.
Ondernemerscoaches

Een coach, een mentor, een sparringpartner voor jou als ondernemer om je te ondersteunen bij het maken van plannen. Kies voor een snellere start van jouw projecten door onze beproefde ondernemersbegeleiding. Je ondernemerscoach en je team van experts begeleiden je samen zodat jij je doelen kan realiseren.

Ondernemersbegeleiders

Dit zijn specialisten binnen hun vakdomein die samen met je ondernemerscoach jou helpen je doelen te realiseren.

Investeerdersnetwerk en financieringsmogelijkheden

We kunnen je project voordragen bij verschillende VC Funds, Crowdfunding en Crowdlendingplatformen waar we een samenwerkingsovereenkomst mee hebben.

Bouw samen met je ondernemerscoach en ondernemersbegeleiders aan je zaak.

Maak een afspraak